Aksaray Mah. İnkılap Cad. No:43/514 Fatih/İSTANBUL

Sığınmacı Sorunu Değil Türkiye’de Türk’ü Azınlığa Düşürme Oyunu

Ürün Fiyatı:
120 TL

Satın Al

Hep söylediğimiz gibi, Tayyipgiller, hemen hemen tamamı aynı zamanda Ortaçağcı gericilerden, Laiklik düşmanlarından oluşan bu insanlarla Hilafet kurmayı düşünmektedirler. ABD ve AB Haydutları, bu projelere dahil olmaları halinde kendilerine Ortadoğu’da Hilafet kuruverecekleri vaadinde de bulunmuşlardır.

Malûm ya, Tayyip hayalhanesinde kendisine İslam Âleminin Sultanı olarak yer verir. Yani Halife görür kendisini. Zaten bu tayfanın tamamı Ortaçağ’ın Ümmetçilik Konağının anlayışına sahip olduğu için, Vatana ve Ulusa dair hiçbir değer taşımaz, yukarıda da belirttiğimiz gibi. Bunlar için vatan, yeryüzünde seccadelerini serdikleri yerdir.

Yukarıda da yine belirttiğimiz gibi, başta Tayyip gelmek üzere bu tayfa, Türk’e de düşmandır. Dolayısıyla Türk Kurtuluş Savaşı’na da düşmandır. Onun komutanları Mustafa Kemal, İnönü ve diğer Kuvayimilliyeci Atalarımıza da düşmandır.

İşte bu sebepten dolayı Türkiye’de Türk’ün azınlığa düşürülüp eritilmesi, giderek küçük bir azınlık oluşturur hale getirilmesi bunlar için olumsuzluk değil, olumluluk kabul edilir.

Meclisteki, tamamı da Amerikancı olan, diğer partiler için de durum farklı değildir. Karamolla, Davidson Ahmet, Bebecan, Gültekin Uysal, Tayyip’in Kaçak Saray’ının Arka Bahçeli’si, Desticisi, çömlekçisi için de durum farklı değildir.

Kitaplarımız hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz