Aksaray Mah. İnkılap Cad. No:43/514 Fatih/İSTANBUL
Ürün Fiyatı:
75 TL

İncelemeye hazırlanıyor Satın Al

Bu sınıf anomalisini göze çarptırıcı sarsıcı politika olayları önünde kalındı mı, Finans-Kapitalin daha korkunç işleyen mekanizmasıpusuda yatar. Bu mekanizmayı, şiddetle disiplinli 1/2 milyon (440bin) zincirleme bağlı ve her gün çeşitli alanlarda eğitilen, birinci basamak gizli-açık barışta idare avadanlığı temsil eder. Böylece, 6milyon üretmenin karşısına 500 binlik siyaset silahı dikilir. Parababaları, dağınık 10 işçi-köylünün karşısında “demir disiplinli örgütüyle” silahlı 1 kişi olarak çıkmış olur.

O da mı yetmedi? Bu bir kişi 10 kişiyi mat edemezse, “Milli” ölçüde “Seferberlik” ilân edilir. 30 Parababası, bir kararla “Devletve Memleketi kurtarıcı” rolüne çıkar. 6 milyon İşçi-Köylününalnına 1 milyon sivil, 1 milyon asker diker. 3 dağınık silahsız-bilinçsiz işçi-köylünün iki yanını 1 silahlı-örgütlü-disiplinli Kapıkuluna sardırır. Çoğu köylü kendi tarlacığında kaderiyle başbaşa didinirken, 3 işçiyi 2 silahlı Devlet gücü kıskıvrak yakalar.
Türkiye halkı bu açmazın içindedir. Benim yakalandığım kanser illeti önündeki durumumla, Türkiye Halkının Finans- Kapital azınlığının azgınlığı önündeki durumu, bu açıdan farksız kalır. Yanaklarımda tek tük kıl damarcığı uzaktan pembemsi görünüyor. Gözçevrelerim mosmor. Yüzüm ölüm ağartısı taşıyor. Her zaman temiz kalmış cildim, her gün biraz daha açık, koyu, 2-7 milim en-boyda kahverengimsi acaip lekelerle dolu. Mutlak yatakta dinlenir-sem kanama azalıyor. Umutlanıyorum.
Az dolaşsam, pollaküri (sık sık işeme) ve dizüri (acılı yahut zorlukla işeme) ile kanamadan kıvranıyorum. Benim bir Prostat çapında birkaç gram Kanser başlangıcım 85 kiloluk insan vücudumu yiyiyor: Tam 100 binde 1 Parababası gibi… 2 Transvezikal ameliyat (mesane üzerinden yapılan ameliyat) 2 gramlık kanseri temizleyemedi. 30 kişiye 50 yıldır 35 milyon insan kurban ediliyor. Bu bir düzen mi? Evet. Paşalarla Beyler, bayağı ciddi ciddi pozlarla “Rejim” diyor da bir daha demiyorlar. Kanser rejimi, kanser düzeni her şeyin üstünde kutsallaştırılıyor.
Kitaplarımız hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz